Ensemble MidtVests fem blæsere indtager Herningsholm 16. september. Pr-Foto: Caroline Bittencourt

Blæsere i eventyrskoven: Ensemble MidtVest-koncert på Herningsholm Museum

HERNING Torsdag 16. september er der koncert med Ensemble MidtVest på Herningsholm Museum.

Ensemblet lover en forrygende aften i eventyrenes tegn, når ensemblets fem blæsere indtager Herningsholm, der er Hernings ældste bygning fra 1579, hvor de stemningsfulde rum denne aften vil danne rammen om en helt særlig musikalsk oplevelse.

Aftenens program byder på værker af de danske komponister Sørensen, Bentzon, Koch og Jersild, og tager publikum med på en fortryllende tur ind i skoven og »Down the Rabbit Hole«.

Koncerten er den anden i rækken i sæsonen 2021/2022, hvor EMV under overskriften »En jordisk chance« beskæftiger sig med bæredygtighed i bred forstand, og blandt andet lader naturen og miljøet være inspirationskilde for musikken på programmet.