- Den pulje blev revet væk, fortæller Johs. Poulsen om de penge, blev sat af til at styrke sammenholdet blandt de frivillige. Foto: Henrik Ole Jensen

Flere penge til frivillige

Herning Kultur- og fritidsudvalget vedtog i foråret at søsætte en pulje for initiativer i forhold til frivillige, så foreningerne kan holde på dem oven på coronapandemien.

Der blev dengang afsat 350.000 kroner.

- Før sommerferien havde vi afsat penge til forskellige initiativer til genstart, så alle foreningerne kunne gøre noget særligt for deres frivillige. Den pulje blev revet væk, og derfor har vi øget den med 250.000 kroner, fortæller udvalgsformand Johs. Poulsen (R).

Allerede 12. august var puljen tom, og derfor er der fyldt nye penge i.

- Jeg fortalte det ved et møde i Herning Idrætsråd forleden, og det er der stor glæde over. Mange kunne fortælle, at det havde de gjort brug af. Det, det handler om, er at holde fast i de frivillige, så de også er der, når vi kommer op i fulde omdrejninger. Man kan håbe, at der ikke kommer tilbageslag, men vi er ved at være godt oppe i omdrejninger. Der er et højt aktivitetsniveau, siger Johs. Poulsen (R). øster