Thomas Warberg optræder lørdag 4. september i MCH Herning Kongrescenter. Foto: Pr-foto

Warberg i kongressen

HERNING Lørdag 4. september kan man i kongrescentret opleve Thomas Warberg med sit nye oneman-show »Et storslået Menneske«.

Thomas Warberg gik for et år siden til en optiker, fordi han troede, at han var farveblind. Optikeren kunne berolige ham med, at det er han ikke, men at han opfattelse af farver måske er en smule begrænset.

Piger lærer nemlig som børn typisk mange flere farver end drenge. Så hvor en trøje for drenge måske bare er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden, de har, er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes så mange flere nuancer af sandheden.

Det oplever vi alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor alle føler sig berettiget til at bekendtgøre deres holdninger, også selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta.

Det er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed.

»Et storslået Menneske« er Warbergs fjerde oneman-show.