Den unge digter, Ronnie Flensborg Iversen, er en af dem, der går på scenen til Poetry Slam torsdag aften. Foto: Flemming Hansen

Kontrast inviterer til Ordfestival

HERNING Ungdomshuset Kontrast er torsdag, fredag og lørdag vært for en Ordfestival, der over de tre dage sætter ordet i fokus.

Torsdag aften handler det om poetry slam, hvor der indledes med workshop, inden der sluttes af med oplæsning, hvor et tilfældigt medlem af publikum udpeges til at være dommer og krone aftenens bedste slammer. Fredag gælder det standup comedy, der skal vise, at det er en kunstform med ord på lige fod med poetry slam og freestyle rap.

Og netop lørdag er der freestyle rap på programmet, hvor rappere konkurrerer om at finde på de bedste rim og fornærmelser om den anden, hvilket de får halvandet minut til og så fremdeles indtil finalen.

Lørdagens arrangement finder sted på Fermaten, mens de to førstnævnte foregår på Kontrast.