Bodil Jørgensen og Mikkel Wold er to af de foredragsholdere, man kan møde hos FOF Herning i den nye sæson. Foto: PR-Foto

FOF er tilbage på fuldt blus med nyt program

Alle kan se frem til en efterårssæson med et væld af FOF-nyheder

HERNING Hverdagen, som vi kender den, er endelig på vej tilbage, skriver FOF Herning i en pressemeddelelse. Det betyder også, at FOF traditionen tro kan præsentere hele deres brede palet af kurser, foredrag og koncerter.

Ifølge forstander Kirsten Bjørn-Thygesen er der al mulig grund til at glæde sig.

- Vores kursister har virkelig savnet det fællesskab, som de oplever i FOF. Folk har reflekteret over, hvad de vil prioritere i livet. Nogle søger ud i naturen. Andre kigger indad efter mental ro og balance. Nogle søger ny viden eller nye oplevelser. Mens andre igen ønsker at slippe livsglæden løs på fuldt blus. Jeg er overbevist om, at langt de fleste vil kunne finde noget hos os, der appellerer til dem. Og samtidig bliver de en del af et fællesskab med andre, der har den samme interesse som dem selv, siger forstanderen.

Mød de kendte
Dette efterår kan man blandt andet opleve kirkekoncerter med Pernille Rosendahl eller Mathilde Falch og Signe Svendsen samt den traditionelle julekoncert med Anne Linnet. Man kan også komme til et foredrag med Bodil Jørgensen og Mikkel Wold eller komme i godt selskab med tv-læge Peter Qvortrup Geisling. Har man lyst til en kulinarisk oplevelse godt krydret med koncert og fællessang, så er det muligt ved søndags-Salon med lokale Ole Jørgensen på Gastro 13 i september.

Find harmonien
FOF’s efterårssæson afspejler også, at mange mennesker søger mere harmoni og balance i tilværelsen. Derfor byder FOF på et væld af forskellige yogakurser, meditation og Qi Gong.

Ud over alle nyhederne tilbyder FOF også alle de klassiske kurser til dem, der vil lære sprog, udfolde sig kreativt, dyrke musik, hente inspiration til madlavningen eller på anden måde lære nyt.

Yderligere oplysninger finder man på FOF Hernings hjemmeside, fofherning.dk, hvor man også allerede nu kan tilmelde sig efterårets aktiviteter.

Sæsonens trykte program var indlagt i Herning Folkeblad onsdag.