Omkring 100 forskellige krukker med blomster er blot en lillebitte del af Pia Lundagers kæmpe have, som Herning Havekreds arrangerer besøg i mandag aften. Foto: Privatfoto

Herning Havekreds inviterer: Havevandring i 7000 kvadratmeter have

TIMRING Næste arrangement i Herning Havekreds er et besøg hos Pia Lundager i Timring mandag aften 9. august. Havekredsen besøgte Pia Lundagers have første gang i 2019, og hvis man var med dengang, kan man glæde sig til at følge, hvad der er sket i haven siden sidst, informerer Herning Havekreds i en pressemeddelelse.

Haven er cirka 7000 kvadratmeter og består af flere terrasser, hyggekroge, drivhus, bålplads, legeområde, frugthave, et stort surbundsbed med hostaer, græsser, hortensia og tillige et spændende staudebed, som er blevet 300 kvadratmeter større.

På terrasserne er der cirka 100 forskellige krukker med mange skønne blomster. En flot anlagt have som er et besøg værd. Der er mulighed for at nyde sin medbragte kaffe/te, husk en stol. Alle er meget velkomne, skriver havekredsen.