I næste uge vender børnene tilbage i skole. Foto: Rådet for Sikker Trafik

Kommunen sætter 94 trafikskilte op i forbindelse med skolestart: Pas på de små

HERNING I næste uge vender børnene tilbage på skolerne i Herning Kommune. Mange af dem skal for første gang ud i trafikken på egen hånd, og derfor opfordres alle trafikanter til at holde godt øje med børnene og vise hensyn.

I løbet af uge 31 sætter Herning Kommune ikke færre end 94 skilte med »Børn på vej« op på rigtig mange af skolevejene i kommunen. Skiltene er en del af en landsdækkende kampagne, som Rådet for Sikker Trafik og kommunerne står bag.

Godt 900 børn starter i 0. klasse i Herning Kommune, og kommunen oplyser, at der til hver enkelt af dem er en trafikopgavebog samt en refleksvest, så der helt fra børnenes skolestart bliver sat fokus på trafik.