Katrine Jespersen med Vist Hernings nye app, der kan downloades fra 1. juli. Foto: PR-Foto

Ny app fra VisitHerning: En bedre oplevelse

HERNING VisitHerning er klar med et nyt tilbud til både midtjyder og gæster.

Turistkontoret har udviklet en gratis app til smartphones, der med videoklip, quizzer og gode historier tager gæsten med på opdagelse af Ikast som tekstilby, kunst i Birk, gavlmalerier i Brande, teaterkunst i gaderne og meget mere.

- Når gæsten er ude og opleve et kunstværk for eksempel, så vil vi gerne give mulighed for at få et ekstra lag på den fysiske oplevelse. Det giver en ny dimension at stå på toppen af Elia, og høre Ingvar Cronhammar fortælle om giganten, mens man nyder udsigten over Birk, siger projektleder Katrine Jespersen i en pressemeddelelse fra VisitHerning.

App’en VisitHerning Explorer er ikke en lang liste med praktiske informationer. Den yder på oplevelser med blandt andet en byrundtur i Herning og Ikast, hvor konstitueret direktør på Museum Midtjylland, Kristine Holm-Jensen, fortæller om tekstilbyernes udvikling.

App’en er gratis og udviklet med støtte fra Danmarks Erhvervfemmestyrelse, Ikast-Brande Kommune og Herning Kommune.