Tim Christensen tager sine solosange med på kunstmuseet Heart. Foto: Flemming Hansen

Tim Christensen på Heart

BIRK Fermaten har arrangeret endnu en koncert på Heart. Fredag 13. august gæster Tim Christensen museets udendørsscene.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist.

Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet »Secrets On Parade« fra 2000, der ikke mindst takket være singlen »Love Is A Matter Of« solgte 70.000 eksemplarer.

Også »Right Next To The Right One«, der fungerede som titelsang for tv-serien »Nikolaj og Julie« (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.