Søren Østergaard og Smadremanden gæster kongrescentret næste år. Foto: Henrik Ole Jensen

Smadremanden kommer til byen

Herning Torsdag 17. marts 2022 kan man opleve multikunstneren Søren Østergaard som gæst i journalist og tv-vært Michèle Bellaiches talkshow »Michèle Live« i MCH Herning Kongrescenter.

Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen - bedre kendt som Smadremanden.

Søren Østergaard selv er én af landets mest kendte og populære kulturpersonligheder, der igennem en efterhånden lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge - skuespiller i diverse film- og tv-produktioner, Cirkusrevyen og diverse varietéer.

I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt for sin egen specielle fortolkning af cirkus, Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidige med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer - for eksempel Målermanden, Bager Jørgen og naturligvis Smadremanden ...