Franco Marras og resten af Marco Polo-personalet håber at se en masse gæster til frokostjazz i restauranten. Foto: Henrik Ole Jensen

Frokostjazz på Marco Polo: Vi trænger til nogle arrangementer

HERNING Lørdag 19. juni kan man både få lidt godt til øregangene og til smagsløgene, når Ristorante Marco Polo på Torvet disker op med en omgang frokostjazz i restauranten. Det er The Jazz Pop Trio, som står for det musikalske indslag, mens der står omelet på den spiselige del af menuen.

I foråret sidste år havde restauranten arrangeret fire frokostkoncerter, men coronaomstændighederne gjorde, at kun en af dem blev gennemført. Til trods for at der var så godt som udsolgt til dem alle. Og i takt med at der bliver åbnet mere og mere op i samfundet, skal der ske noget på Herning-restauranten.

- Det har været en sej opstart. Vi forventede en storm af gæster efter åbningen, men det har der ikke været, fortæller Sandra Marras fra Marco Polo, som godt kan mærke, at impulsgæsterne er få - blandt andet fordi der skal testes forud for restaurantbesøg.

- Vi trænger til, at der skal ske noget, og vi trænger til nogle arrangementer, siger hun.

Man skal købe billet på forhånd.