Fireballs-holdet fra Tjørring. Foto: Bernt Nielsen

Tjørring-FDF’ere mødtes til VM i Leg

HERNING FDF’erne fra Tjørring blev udfordret i både samarbejde, kreativitet og udholdenhed, da de i sidste weekend dystede i finalen i FDF’s store Væbnermesterskab, VM i Leg.

Undervejs skulle de for eksempel kravle højt til vejrs på Himmelstigen, holde fødderne tørre i balancekajakken og afprøve deres evner som målscorere på den vertikale boldbane.

Det fortæller FDF i en pressemeddelelse.

VM’s afgørende slag var kulminationen på fire måneders intens konkurrence over nettet. Her har børnene hele foråret løst opgaver i deres lokale FDF-kreds og på den måde indtjent point.

I weekendens finale skulle børnene over tre dage dyste på 30 poster, knuse koder, opklare mysterier og forcere forhindringer, der krævede både mod og samarbejde - til lands, til vands og i luften.

Væbnermesterskabsfinalen holdes under normale omstændigheder som ét samlet arrangement for alle deltagere, men var i år omlagt til et helt nyt, lokalt format, der i stedet fandt sted i fem forskellige byer. Patruljerne bestod af otte personer, der bevægede sig rundt i hele byen. Det skete for at sikre, at arrangementet overholdt alle gældende retningslinjer for foreningsaktiviteter for børn og unge under corona.

Finalen afsluttedes søndag med en fælles virtuel gudstjeneste og kåring af vinderholdene, som børnene fulgte online.