Foto: Henrik Ole Jensen

Falck udvider åbningstid for coronatest i herningCentret

Efterspørgslen på lyntest er steget. Derfor tilrettes åbningstiden

HERNING Fra i dag, mandag, udvider Falck åbningstiden for coronatestning i herningCentret, så den på hverdage er fra klokken 06 til 23.30, mens den i weekenden fortsat er 08 til 20. Det fortæller Falck i en pressemeddelelse.

Det sker, fordi efterspørgslen på antigentest - eller lyntest - er steget i forbindelse med den yderligere genåbning af samfundet.

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan annoncere den udvidede åbningstid i herningCentret. Vi arbejder hele tiden på at ansætte og uddanne nye podere, så vi kan øge kapaciteten og blandt andet gennemføre udvidede åbningstider, siger Rasmus Nielsen, leder af Testcenter Herning for Falcks covid-19-indsats i Region Midtjylland.

Falck opfordrer alle, der skal bruge en test, til at holde sig ajour med ventetiderne på de enkelte testcentre på Falcks hjemmeside og blive testet i de tidsrum, hvor den forventede ventetid er kortest.