Svend Brinkmann åbner kulturfesten sammen med Simon Kvamm fra Nephew. Foto: Henrik Ole Jensen og PR-foto

Kvamm og Brinkmann åbner kulturfest i Herning

Simon Kvamm og Svend Brinkmann åbner 5. juni Kulturfest Herning 2021

KULTUR Herning bliver igen og igen fremhævet som et forbillede for andre byer i tv-serien »Guru«, der lige nu er aktuel på DR.

Simon Kvamm og Svend Brinkmann står bag serien, der dykker ned i, hvordan Kvamms hjemby Silkeborg kan blive lige så dynamisk som Brinkmanns Herning, der jo bare vil frem i verden.

Makkerparret optræder i Herning 5. juni og er med til at skyde Kulturfest Herning 2021 i gang. Det fortæller kommunen i en pressemeddelelse.

De vil sætte spot på fællesskab og dets betydning for Herning, vigtigheden af kulturens og kunstens fællesskaber for os mennesker, og om fællesskaber mon gør os til bedre mennesker.

Kulturfest Herning 2021 har fokus på fællesskab, og afholdes i år under temaet »En for alle«.

Kulturfest Herning 2021 vil dukke op på måder og steder, hvor alle kan være trygge og samtidig få gode fælles oplevelser. Kulturen har ligget i dvale siden coronaens indtog, men nu vækkes den til live i et format, der giver mening - også i en pandemi.

5. juni begynder kulturugen med arrangementer for børn, unge og voksne i Herning midtby. Starten går klokken 11, hvor MidtVest Pigekor vil synge gang i festlighederne, og der vil være tale af Johs. Poulsen (R), formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

I løbet af ugen flytter kulturfesten ud i baghaver og garager rundt om.