Anders Riis er tilbage på Fermaten på fredag. Foto: Pr-foto

Anders Riis vender hjem

Herning Anders Riis vender hjem til Herning fredag aften for at give koncert på Fermaten.

Fermaten var hjemmebanen for Anders Riis i mange år. Fra de allerførste optrædener med forskellige bands som Furious Funk til koncerter med The Bandit, som var bandet, der bragte ham fra Herning til København. Sidenhen med Southern Gothic Tales og sidst som solist, som også er grunden til, at Anders Riis kommer forbi endnu en gang.

Ud over at have et band i ryggen, medbringer han også kollegaen Mads Beldring, som åbner aftenen.

Anders Riis har netop udgivet albummet »Opdrift«. Et album, der omhandler voksenlivets kompleksitet, og som kræser om følelser som apati og desillusion, men også om den opdrift, der indtræffer, når man kommer igennem livets kriser.

»Opdrift« er Anders Riis’ andet udspil i eget navn med dansksprogede sange. Det er indspillet i Lundgaard Studiet med det faste backingband samt med bidrag fra Jacob Haugaard, Lise Westzynthius og Gustaf Ljunggren.