Line-danserne fik en dejlig oplevelse med livgivende musik og glade gensyn. Foto: Privatfoto

Kolorit på dansegulvet

HERNING Aktivitetscenteret Koloritten har gennem flere måneder været lukket for alle undtagen de visiterede brugere og deltagerne på hold, som foregår udendørs. Det kan eksempelvis være gåture og petanque.

De seneste par måneder har man også haft onlinehold via Teams - både to yoga-hold og et motionshold.

Som noget nyt er Koloritten nu begyndt med udendørs linedance, som et tilbud til centrets deltagere på tre linedanserhold. Centret har 80 tilmeldte til sine tre hold - så de 30 pladser, som man åbnede for på udendørsholdet, blev »revet« væk i løbet af kort tid.

Og udsigten til at danse inde er lige nu ikke aktuel på grund af det store antal deltagere på holdene.

De fremmødte linedansere fik torsdag eftermiddag en dejlig oplevelse med gensyn af igangsættere og de andre holddeltagere. Alle nød den livgivende og glade musik, og dertil var der genkendelsens glæde ved at træde dansen efter den lange pause.