Jesper Lundgaard giver den gas som Elvis i MCH Herning Kongrescenter. Foto: Pr-foto

Elvis i kongressen

Herning Har du også nynnet med på ørehængere som »That’s All Right«, »Love Me Tender« og »Mystery Train« utallige gange?

Så glæd dig til at opleve showet »Elvis: The King of Rock n’ Roll« med Jesper Lundgaard.

Lørdag 28. august 2021 går sanger og entertainer Jesper Lundgaard på scenen i MCH Herning Kongrescenter - og her er der i den grad lagt op til en nostalgisk eftermiddag i bedste Elvis-stil med tempo, charme og sange, alle kender. her kan publikum opleve alle de største Elvis-hits krydret med de bedste anekdoter fra ikonets skelsættende karriere.

Med sin fantastiske stemme, energi, indlevelse og nærvær har Jesper Lundgaard en helt særlig evne til at fortolke og levere de store sange fra Elvis’ musikalske univers.

Samtidig tager han publikum med på en rejse gennem Elvis’ utrolige liv, hvor man kan blive klogere på alt lige fra gospel-rødderne, comeback special, hyldest til Las Vegas og meget mere.

Herning-drengen Jesper Lundgaard, der i dag har base i Aarhus, har i sin sangkarriere medvirket i nogle af Danmarks flotteste musicalproduktioner gennem årene - og har også haft stor succes i flere af MCH’s egenproducerede musicals.

Her fik han sit amatørgennembrud som postbuddet Rolf i »Sound of Music« i 1994 og har siden medvirket i blandt andet »Jekyll og Hyde« i 2003 samt senest jubilæumsmusicalen »Les Misérables« i 2017 i hovedrollen som Jean Valjean.