Der bliver fest på Team Teatret før familie­udgaven af »Romeo & Julie«. Det skal fejres, at teatret må åbne for publikum igen. Dorte West (V) er med til fejringen, og efter forestillingen deler teatret minipizza ud til alle publikummere. Foto: Daniel Seferian Spies

Forårsfornemmelser på Team Teatret

Herning Der er forårsfornemmelser, gratis pizza og feststemning på banen, når Team Teatret 6. maj fejrer, at det igen er tilladt at invitere publikum indenfor i salen.

Teatret har klassikeren »Romeo & Julie« på plakaten, men i en familieversion, så mange kan være med. Det er Passepartout Theatre Production, der kommer på besøg med en udgave af Shakespeares historie.

- Vi glæder os sådan, til vi igen må slå teatrets døre op, og vi håber, at rigtig mange børn og forældre har lyst til at fejre genåbningen med os og få en oplevelse med levende scenekunst. Naturligvis følger vi alle restriktioner, så der fortsat er afstand og håndsprit, ligesom alle over 15 år skal fremvise coronapas, men derfor kan vi jo sagtens feste alligevel, siger teaterleder Dorthe Bébe i en pressemeddelelse.

Team Teatret pynter op og skaber feststemning, så det bliver et forårsbrag at komme indenfor. Inden publikum bliver lukket ind på teatret, vil Dorte West (V), Hernings kommende borgmester, være hovedperson i en særlig genåbningsceremoni.

Stemningen fra Romeo & Julies Verona bliver også slået an med en minipizza fra Aroma samt lidt at drikke på vej ud fra teatret.