Herning Herning Cityforening sætter i dag gang i en tegnekonkurrence for børn, som skal tegne deres yndlingsting. - Vi vil så gerne lave noget for børn inde i city - og så kom vi på idéen med tegnekonkurrencen, fortæller citychef Allan Kristensen. - Vi overvejede, at alle skulle tegne det samme såsom en sol eller en bamse, men vi kan godt lide tanken om, at de får fornøjelsen af at tegne den eller de ting, som de er allermest glade for, fortsætter han. Tegnekonkurrencen er for børn op til 12 år og løber frem til tirsdag 27. april klokken 23.59. Når børnene har sat sidste streg på tegningen, skal den smides i den store røde postkasse, der er placeret ved den tidligere Paw Sko. På bagsiden af tegningen skal man skrive navn, nummer og e-mail, mens børnene på forsiden af tegningen skal skrive navn og alder for at deltage. Citychefen tømmer postkassen efter konkurrencens udløb. Derefter bliver alle tegningerne hængt op i vinduerne, så de kan ses til Herning City by Night 29. april og en uge frem. Vinderne findes mandag 10. maj. Foto: Tom Laursen

Frem med tusserne: Cityforening sætter gang i tegnekonkurrence for børn