Suede med Brett Anderson i front gæster Herning næste år. Foto: Nordfoto

Legendarisk britpop-band kommer til Herning

HERNING Det legendariske britpop-band Suede, der særligt er kendt for kæmpehittet »Beautiful Ones«, Kommer til Herning 7. maj 2022 for at spille i kongrescentret. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

Efterspørgslen var enorm, da Suede i starten af 2020 annoncerede deres meget imødesete Coming Up Tour – en tour, hvor gruppens anmelderroste, tredje album spilles i sin helhed.

Med hele fem singler i den engelske top 10 og 1,5 millioner solgte eksemplarer blev Coming Up fra 1996 et skelsættende album for Suede, der indtog hitlister og højtalere med numre som »Trash«, »Saturday Night« og »Beautiful Ones«.

Live har Suede gjort mindst lige så stort indtryk på musikfans og anmeldere verden over som på plade. Med den karismatiske og højenergiske sanger Brett Anderson i front er Suede garanter for medrivende shows, hvor nerve, ambitioner, indlevelse og musikalitet går op i en højere enhed. Danskerne elsker Suede, og Suede elsker Danmark. Det har de endnu engang bevist, og der er derfor lagt op til en mindeværdig koncertoplevelse i MCH Herning, skriver MCH i pressemeddelelse.

Billetsalget begynder fredag 23. april.