Ayoe Lise Lysgaard Pløger udstiller på sygehuset. Foto: Privatfoto

Brandekunst på sygehuset

Herning Når der er en ny udstilling på sygehuset, så kommer der en besked fra Henny Rønnow:

- Her har du nogle spændende billeder af vores nye kunstudstilling på sygehuset. Ayoe Lise Lysgaard Pløger er kunstneren. Hvert år bliver der i Brande udtaget et billede, som skal bortauktioneres til fordel for et godt formål, og i år blev det et billede af Ayoe Lise Lysgaard Pløger. I den anledning læste jeg et stort indlæg i Herning Folkeblad om hende 20. februar og tænkte, at det kunne være spændende, hvis hun kunne lave en udstilling hos os, forklarer hun.

- Ayoe Lise Lysgaard Pløger har arbejdet med kunst i over 25 år, men først nu sprunget ud som fuldtidskunstner. Har åbnet et galleri i Hvide Sande og har haft stor succes med det her i påsken. Her på sygehuset er det blevet en flot udstilling med flere store billeder, som gør sig så godt.

- Udstillingen er spændende og fuld af dynamik og meget alsidig. Det er en god idé at gå på udstilling på sygehuset. Vi skal nyde det, så længe det varer. Det bliver ikke så let at komme til kunstudstilling på det nye sygehus i Gødstrup, lyder det fra Henny Rønnow.