Mange tørster efter livemusik - som Dizzy Mizz Lizzy - og nu tilbyder biblioteket at stille lidt af tørsten via en abonnementsordning. Foto: Flemming Hansen

Abonnementer på litteratur og meget andet fra biblioteket

HERNING Biblioteket har under hele pandemien knoklet med at levere bøger, film, musik og andet godt til lånerne hjemme i sofaen.

Herning Bibliotekerne tilbyder også en abonnementsordning, der sætter fokus på litteratur, fagartikler og bæredygtighed. Biblioteket vil nemlig gerne gøre det nemt for borgerne at nyde og fordybe sig i litteratur, fagartikler og viden, mens der stadig er mange coronarestriktioner, og mange tilbringer en masse tid i hjemmet.

Bibliotekerne tilbyder seks abonnementstyper, og det handler ikke kun om bøger. For børnefamilier er der sjove idéer til hjemmeaktiviteter at hente i abonnementet »Det for drenge og superseje piger«, mens abonnementet »Din virtuelle weekendtaske« guider til blandt andet krea-hygge, havesysler og opskrifter. Abonnementet »Tid til litteratur« er oplagt for den litteraturbegejstrede læsehest, der elsker at dykke ned i de nyeste bestsellere, og er man vild med rockmusik og fede guitar-riffs, skal man ikke snyde sig selv for de nyeste musiknyheder og håndplukkede artikler fra rockmusikkens verden med abonnementet »Skru op for musikken«. Der er også abonnementet »Læs«, der er specifikt rettet mod lærere og byder på den nyeste viden om børns læsevaner. Sidst men ikke mindst sætter »Grøn Hverdag« fokus på bæredygtighed og grønne vaner i hverdagen.

Med de gratis abonnementer får man også information om kommende arrangementer på Herning Bibliotekerne.