»Erna i krig« opføres udendørs i slutningen af maj. Team Teatret har sørget for en ekstra opførelse af forestillingen, så der nu er billetter til salg. Foto: Emilia Therese

Ekstraforestillinger på Team Teatret

Teatret sikrer flere adgang til »Al magt til folket« og »Erna i krig«

HERNING Teatrene må åbne igen i starten af maj og det har givet Team Teatret blod på tanden til at få endnu flere i teatret.

Midt i maj er to opførelser med satiregruppen Magt udsolgt, og derfor har teatret overtalt gruppen til at give en ekstra opførelse af forestillingen »Al magt til folket« tirsdag eftermiddag 18. maj.

Billetsalget er åbnet, og flere har allerede vist interesse.

Det samme gælder for forestillingen »Erna i krig«, der opføres udendørs i slutningen af maj.

Her er der også blevet arrangeret en ekstra opførelse fredag eftermiddag 28. maj.

Begge forestillinger opføres for et begrænset antal publikummer -ikke mindst med skyldig hensyntagen til de kendte restriktioner.

»Al magt til folket« er satiregruppen Magts helt nye forestilling, hvor publikum endnu en gang kan se frem til skønsang, bidende aktuel satire og masser af grin.

»Erna i krig« er Kolding Egnsteaters fortolkning af Erling Jepsens historie fra Første Verdenskrig om moren, der tager med sin enfoldige søn i krig.

- Vi glæder os sådan, til vi igen fysisk kan invitere vores trofaste publikum inden for til levende scenekunst, og derfor er det ekstra skønt at teatrene bag de to gæstespil er klar til at optræde en ekstra gang. Samtidigt er det skønt at mærke at de publikummer, der i forvejen havde skrevet sig på venteliste, er klar til at komme i teatret igen, siger teaterleder Dorthe Bébe i en pressemeddelelse.