Operaen i Midtens egen forestilling »Er Gud Hjemme?« er netop højaktuel her til kirkernes højtid, påsken. Foto: Ole Mortensen

Operaen i Midten er gået online med interaktiv opera

Mere end 20.000 sang med, da Operaen i Midten gik online med den interaktive opera »Er Gud Hjemme?«. Den succes kaldte på en forlængelse, så man kan stadig synge med fra hjemmesiden

ONLINE Operaen i Midten har haft stor succes med at gå online med et nyt tiltag, egenforestillingen »Er Gud Hjemme?« som opfordrer alle til at synge med fra hjemmesiden.

Det gav ekstra mange besøgende.

- Vi har indtil nu fået budskabet ud til mere end 20.000 mennesker i målgruppen, fortæller en glad operachef Flemming Vistisen.

Den interaktive opera kørte i en prøveperiode på tre måneder, men på grund af den store succes forlænges den frem til sidst i juni.

Alle interesserede kan altså stadig gå ind på Operaen i Midtens hjemmeside, finde sangteksterne, høre de små historier, og synge med på sange fra forestillingen.

- Vi har skabt en ny mulighed for at komme publikum i møde via de digitale medier. Temaet i forestillingen er yderst relevant, især til kirkernes højtid, påsken. Jeg tror på, at forestillingen kan fylde hjemmet med sang, musik og gode snakke, siger operachef Flemming Vistisen.

Operaen i Midtens vigtigste målgruppe er forældre, lærere og kirke- og kultur-interesserede i de fire ejerkommuner, Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro.

Brudstykker fra forestillingen »Er Gud Hjemme?« kan opleves og ses på

www.operamidt.com/interaktiv-side/