»Hey Lin« livestreames til udsatte unge og andre intesserede tre dage efter påske. Foto: Asmus Kromann Bork

Udsatte unge ser teater i trygge rammer

HERNING Efter påske sender Team Teatret den nye forestilling »Hey Lin« ud i virkeligheden som livestreamet ungdomsteater. Forestillingen, der er produceret sammen med Kolding Egnsteater, er beregnet til unge i udskolingen og på ungdomsuddannelser. Den beskæftiger sig med den identitetsdannelse og det mylder af tanker, der fylder i et ungt hoved. Skoler, unge og mange andre vil 6., 7. og 8. april se med via den adgang, de har købt til streamingen.

- Live-streamingen gør det nemt for skoler, efterskoler, gymnasier og mange andre, over hele landet at se med, fordi de ikke skal transportere sig til Herning. Men via skærmen kan også unge, der måske ikke bryder sig om være mange sammen, få oplevelsen af ungt, relevant teater. Derfor har vi arbejdet på at kunne række endnu længere ud, siger teaterleder Dorthe Bébe i en pressemeddelelse.

Handelsbanken har givet en donation til Team Teatret, der gør det muligt at tilbyde gratis adgang til streamingen for udsatte og sårbare unge i Herning og Ikast-Brande Kommune.