I 2019 var Benjamin Hav med til at lukke og slukke Kulturfesten i Herning med en koncert på Kousgaards Plads. Det var sammen med bandet Benal, som han forlod sidste år. Siden har han produceret egen musik, som han spiller ved koncerten 14. oktober på Fermaten. Foto: Flemming Hansen

Billetsalget er i gang: Benjamin Hav indleder efterårsturné på Fermaten

HERNING Den tidligere frontfigur i bandet Benal, rapperen Benjamin Hav, er i efteråret klar til sin første »soloturné« live. Det sker med syv koncerter fra oktober til december, og turnéen begynder på Fermaten i Smallegade.

Benjamin Hav har på omkring et år udgivet tre album, så der er masser af musik at dele ud af, når han tager et stort liveorkester med sig rundt i landet. Benjamin Hav & Familien, som projektet hedder, giver koncert i Herning 14. oktober.