Om et lille års tid - og forhåbentlig inden - er der igen musical i kongrescentret. Foto: Pr-foto

Les Misérables i MCH

HERNING Der er godt nok længe til, men man kan da godt begynde at glæde sig.

Tirsdag 1. februar 2022 kan man opleve den fantastiske musik fra den verdensberømte musical, »Les Misérables«, når et stort orkester sammen med kor og 15 solister leverer en perlerække af alle de store musicalhits i MCH Herning Kongrescenter.

I samarbejde med Universal Pictures vises originale scener fra filmudgaven af Boublil og Schönbergs mesterværk »Les Misérables« fra 2012, samtidig med at solister, kor og musikere fra Cinema Festival Symphonics spiller alle de fantastiske sange som »I Dreamed a Dream«, »One Day More«, »Do You Hear the People Sing« og »On My Own«. I forbindelse med den verdensomspændende hitfilm i 2012 blev der komponeret en ny sang, specielt til Hugh Jackman. Sangen, der blev Oscar-nomineret til årets bedste filmsang, kan også opleves til koncerten.

Koncerten opføres under kunstnerisk ledelse af Stephen Ellery.