Mette Guldberg (K) fra Tjørring stiller op som kandidat ved regionsrådsvalget. Foto: Privatfoto

K satser på lokalt regionsrådsmedlem

HERNING Konservativ fremgang får partiet til at tro på et yderligere regionsrådsmedlem fra Herning, som opstiller Mette Guldberg fra Tjørring til regionsrådsvalget til november.

Mette Guldberg var også opstillet ved valget i 2017, hvor hun fik knap 1200 personlige stemmer på den konservative liste. Hun har været indkaldt som suppleant to gange i indeværende valgperiode, og nu håber hun at få fast sæde i regionsrådssalen i Viborg.

- Vores område har brug for at blive bedre og bredere repræsenteret i regionsrådet, og jeg vil arbejde for udvikling af den nære sundhed i Herning. Jeg har derudover fokus på mere hjælp til sårbare børn og unge med psykiske lidelser. Og så en god start for sygehuset i Gødstrup. Vi skal lære af fejlene fra byggeriet i Skejby, så de ikke gentager sig. Og så er det vigtigt for mig, at vi får styr på behandlingsgarantien straks efter tiden med corona, siger Mette Guldberg i en pressemeddelelse.

Mette Guldberg er 50 år og bor i Tjørring sammen med sin mand, Klaus. Hun arbejder som sagsbehandler i Gældsstyrelsen i Ringkøbing. Sideløbende læser hun en merkonom inden for offentlig administration. Mette Guldberg meldte sig ind i Konservativ Ungdom i 1986 og har været aktiv i den lokale vælgerforening siden 2013.

- Vi har en klar forventning til at få flere konservative mandater i regionsrådet næste gang, og derfor har Herning en unik mulighed for at få endnu et regionsrådsmedlem, hvis folk i Herning Kommune stemmer lokalt, siger Jesper Schelander, formand for den konservative vælgerforening i Herning, i pressemeddelelsen.

I dag er Nicolaj Bang, Aarhus, eneste konservative mandat i Regionsrådet.