I de seneste uger har håndværkerne arbejdet på at gøre Rema 1000 i Snejbjerg større, så købmand Torben Klinkby Kristensen (t.v.) fremover kan præsenterer varesortimentet bedre. Foto: Tom Laursen

Udvidelsen ved at nå i mål

Lene Toksvig 

Rema 1000 i Snejbjerg er ved at lægge sidste hånd på en udvidelse, der betyder, at varesortimentet præsenteres bedre for kunderne

SNEJBJERG De handlende hos Rema 1000 i Snejbjerg har formentlig bemærket, at rigtig mange håndværkere i de seneste uger har været at finde i butikken på hovedgaden. De har knoklet for, at kunderne fremover kan få endnu bedre betingelser, når de gør deres daglige indkøb.

- Vi får lagt 185 kvadratmeter ekstra til butikken - det er faktisk 29 procent ekstra plads, fortæller købmand Torben Klinkby Kristensen fra Rema 1000 i Snejbjerg.

Dermed når Rema 1000 i Snejbjerg op på de maksimale 1200 kvadratmeter, som enkeltstående dagligvarebutikker må være ifølge planloven.

Kvadratmeterne er fundet efter overtagelsen af et solarium, der tidligere boede i samme bygning, og så er også blevet bygget til.

For få år siden havde Snejbjerg tre dagligvarebutikker, men i dag er der kun Rema 1000 tilbage, og det har givet ekstra travlhed i butikken - og det positive problem, at man til tider har haft svært ved at holde varerne på hylderne, fortæller han.

Det problem løses forhåbentlig med udvidelsen.

- Vi får en lille smule større sortiment, men folk får nok oplevelsen af, at der kommer flere nye varer, for tingene står tæt lige nu, så vi giver varerne bedre plads, så de bliver bedre præsenteret, siger Torben Klinkby Kristensen og uddyber, at der bliver en række mere til varerne.

Samtidig med udvidelsen får butikken en makeover.

- Når vi nu er i gang, så giver vi lige hele butikken en upshining med blandt andet nye køl- og frostmøbler, fortæller Torben Klinkby Kristensen, der i denne tid er ved at lægge sidste hånd på projektet.

Når man får en »ny« butik, plejer man jo gerne at markere det med en række festligheder, men det lader sig naturligvis ikke gøre i denne tid, men Torben Klinkby Kristensen fortæller, at der naturligvis er fundet en række gode skarpe tilbud frem i den kommende tid.