Det kniber lidt med at møde litteraturformidler Anne Juul Andersen på biblioteket for tiden, men så kan man møde hende på nettet. Foto: Henrik Ole Jensen

Biblioteket går på nettet

HERNING Normalt ville biblioteket i Herning summe af liv og aktivitet, men med coronanedlukningen er der naturligvis ikke mulighed for at afholde arrangementer for offentligheden.

Til gengæld kommer Herning Bibliotekerne til at præsentere en række digitale arrangementer med fokus på litteratur i løbet af februar og i de kommende måneder. Her kan borgerne få inspiration til nye læseoplevelser og opleve samtaler med en række kendte, danske forfattere.

- Vi savner at invitere borgerne inden for til traditionelle arrangementer, foredrag og læsekredse med mere. Men da det ikke kan lade sig gøre lige nu, må vi møde dem online i stedet for. Heldigvis er der også mange muligheder for at lave spændende online-arrangementer, fortæller litteraturformidler Anne Juul Andersen i en pressemeddelelse.

Onsdag eftermiddag kan man eksempelvis høre Rune Hartmann, immunolog og professor ved Aarhus Universitet, der fortæller om den aktuelle pandemi, mens førnævnte Anne Juul Andersen 1. marts medvirker i en bogsnak, og 4. marts kan man komme tættere på forfatteren Lotte Garbers.

Alle arrangementer findes på bibliotekets hjemmeside - og det hele er gratis.