Foto: Søren Braad Andersen/Hospitalsenheden Vest

For sjette år i træk: Fødeafdeling i Herning er landets bedste

HERNING Fredag morgen kom en god nyhed til verden.

Fødeafdeling Vest i Herning og Holstebro er for sjette år i træk blevet kåret til landets bedste fødeafdeling af Dagens Medicin.

Dagens Medicin kårer hvert år de bedste til behandlinger og undersøgelser på baggrund af data fra de danske hospitaler. Derudover indrages også data fra Landsundersøgelsen for Patientoplevelser (LUP).

Kåringen vækker selvfølgelig også stor glæde hos vinderne:

- Kæmpe stor tak til alle jer familier, der hver dag fylder vores fødegange og barselsgange med nyt liv, uden jer fik vi ikke denne fine placering, skriver Fødeafdelingen Vest i et opslag på Facebook.

Det er dog ikke kun fødsler, man er god til hos Hospitalsenheden Vest.

Også Urinvejskirurgisk Afdeling og Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Holstebro får førstepladser for deres behandling af prostatakræft, knoglemarskræft og KOL.

- Som altid er resultatet en kærkommen lejlighed til at minde hinanden om, at den vedholdende og systematiske indsats med at holde styr på data i klinikken i hverdagen gør en mærkbar forskel. Det kan kun være til gavn for patienterne, når vi lykkes med det, siger hospitalsdirektør Poul Michaelsen i en pressemeddelelse.