Foto: Martin Ballund

Nybyggede huse i de kriminelles søgelys: Tre anmeldelser fra Herning-området om indbrud

TJØRRING-HERNING Politiet modtog mandag tre anmeldelser om indbrud i nybyggede huse. Den ene anmeldelse kom fra Kastanjebakken ved Tjørring, hvor en dør var brudt op. Herefter havde gerningsmændene fjernet et spartelanlæg, en støvsuger, forskelligt batteriværktøj samt en affugter.

Indbruddet er sket fra fredag til mandag, og det gælder også for de to øvrige indbrud, der begge er fra Gyvelvej. Begge steder er der stjålet affugtere, som er mærket med bogstaverne BGM, og det er skrevet med rød spraymaling. Det er ikke så længe siden, at der var et lignende tyveri fra et nybygget hus, og det er politiet opmærksom på.

- Der er travlt med at bygge nye huse, så vi er opmærksomme på, om der er en trend i, at de går efter nybyggerhuse, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.