Hundeskoven i Kølkær var et af de projekter, der i 2020

Borgere kan søge penge til grønne projekter

PENGEPULJE Byrådet har afsat 172.000 kroner til en såkaldt borgersamarbejdspulje i Herning Kommune.

Målet er at udvikle og forskønne de grønne områder i kommunens byer via lokalt engagement og ejerskab.

Frem til 31. januar er det muligt at søge puljen for 2021, og kommunen giver op til 50 procent tilskud til projekter, der er med til at udvikle byernes grønne områder, hvad enten det er i landsbyer, centerbyer, forstæder eller områder i Herning by.

I 2020 støttede Herning Kommune forbedringer af forholdene ved Kølkær hundeskov, bålhytte og shelter ved Lund Mølle, udvikling af projektet »100 meter-tårnet på Resdal Baune«, opgraderinger ved Sinding-Ørre Midtpunkt, sikring af stier i Jens Jensens Anlæg i Haderup, færdiggørelse af kirkesti i Sørvad og flytning af outdoor fitnessmaskiner i Vildbjerg.