Hver fredag og lørdag kan man afhente bestilt sushi hos Karma Sushi i Østergade. På sigt er planen at åbne restaurant, hvis restriktionerne bliver ophævet, og efterspørgslen fra herningenserne er der. Foto: Flemming Hansen

Nyt takeaway-sted i Herning: Sushi – nu med Karma

Palle Heering Nielsen 

Hvis herningenserne kan lide, hvad der bliver serveret, skal pop-up butik med takeaway i Østergade gøres til en permanent restaurant

TAKEAWAY Den landsdækkende kæde Karma Sushi åbnede i fredags en midlertidig butik med takeaway i Østergade 26.

Franchisetager Carsten Nielsen fra Viborg er manden bag det nye sted, hvor man kan bestille og afhente sushi hver fredag og lørdag.

- Vi har gæster fra Herning og Holstebro, som kommer til Viborg for at spise hos os, og jeg blev kontaktet om at åbne i Herning, fortæller Carsten Nielsen om baggrunden for åbningen.

Karma Sushi leverer gourmet-sushi, og maden bliver tilberedt i køkkenet hos Karma Sushi i Viborg, inden det bliver kørt de små 50 kilometer til Herning.

Her bliver kunderne bedt om at hente maden i et bestemt tidsrum.

Hvis der er efterspørgsel på sushien, ønsker Carsten Nielsen at åbne restaurant, når restriktionerne tillader det.

- Det afhænger lidt af Mette Frederiksen. Vi har en aftale med udlejer til 1. maj, men hvis vi kan restaurere lokalerne undervejs, er drømmen at åbne 1. juni, siger han.

For god ordens skyld skal vi nævne, at Karma Sushi ikke har noget at gøre med Café Karma og Karma Catering, som herningensiske Mustafa Catalgøl står bag.