Fru Hygge overtog lokalerne på Lind Hovedgade i 2018 efter tidligere at have drevet butikken fra privaten. Foto: Tom Laursen

Corona stopper hyggen i Lind

Tobias Tange Jepsen 

Med corona er de fleste fester og julefrokoster aflyst. Det har kostet livet for Fru Hygges Butik i Lind, som har sidste åbningsdag på fredag

LUKNING Hyggen lakker mod enden på Lind Hovedgade. På fredag lukker og slukker Inger Jacobsen »Fru Hygges Butik«.

- Vi skulle egentlig have vækstet sidste år, men så kom corona..., fortæller Inger Jacobsen, som er bedre kendt under navnet Fru Hygge.

Det betød, at langt størstedelen af salget i butikken lige pludselig forsvandt. Normalt er det nemlig værtindegaver, der er den største sællert i butikken, som har ligget på hovedgaden siden 2018.

- Specielt i begyndelsen sendte mange jo så til gengæld blomster til hinanden. Men det kan jo ikke gøre op for vores salg hen over jul og påske, forklarer Fru Hygge.

Hun er dog glad for, at man selv nåede at tage beslutningen om at lukke, inden man blev tvunget til at gøre det.

Verdens bedste kunder
Butikken har betydet meget for Lind som by og mange af dens indbyggere. Det kunne ses på det Facebook-opslag, Fru Hygge annoncerede lukningen i. Det er væltet ind med kommentarer som for eksempel:

»Nej nej, sikke et tab for Lind. Du/I har gjort det så godt Fru Hygge, altid en dejlig oplevelse at komme i butikken. Held og lykke fremover.«

Det er bare en blandt mange lignende beskeder. Det er noget, som betyder meget for Fru Hygge.

- Jeg begynder lige at hyle lidt nu. Det betyder bare så meget med de her hilsener. Derfor må du endelig ikke skrive, at vi lukker på grund af mangel på opbakning. Det er simpelthen corona. Jeg er dybt taknemmelig for den opbakning, der har været. Vi har bare verdens bedste kunder, fortæller en tydeligt berørt Fru Hygge.