Blodpølselauget Midt Vest har traditionen tro kåret årets blodpølse, hvor der - også traditionen tro - blev plads til lokale pølser på podiet. Foto: Privatfoto

Fruehøj Slagter på pølsepodiet i blodig finale

For gang nummer 38 blev årets blodpølse kåret af Blodpølselauget Midt Vest, fortæller de i en pressemeddelelse.

Det foregik lørdag omkring det runde bord i riddersalen i forbindelse med Danmarks smukkeste juleudstilling på herregården Nørre Vosborg. Her blev der udleveret 180 styk smagsprøver, som blev stegt i gården på herregården.

Der var forud for generalforsamlingen blevet lavet tre prøvesmagninger af de 11 blodpølser, som deltog i kåringen af året blodpølse. Ved hver prøvesmagning gik vinderen til finalen på generalforsamlingen.

I år var de tre finalister, Fruehøj Slagter i Herning, Slagter Bertelsen i Holstebro og Slagteren i Højslev. Finalen 2020 havde et meget spændende forløb, hvor der ikke var langt mellem de i alt 54 afgivne stemmer.

Vinderen blev Slagteren i Højslev med 20 point, nummer to blev Fruehøj Slagter i Herning med 19 point, og som nummer tre kom Slagter Bertelsen i Holstebro med 15 point.