»Ferie for Alle«-messen er blevet aflyst som følge af de forlængede corona-restriktioner. Foto: Henrik Ole Jensen

Ferie for ingen: »Ferie for Alle« er aflyst

Forlængelsen af de gældende corona-restriktioner betyder, at den store feriemesse bliver aflyst

HERNING Mandag forlængede regeringen alle gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021, og det betyder, at Skandinaviens største feriemesse »Ferie for Alle« aflyses.

MCH Messecenter Herning oplyser i en meddelelse, at aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at der er lange udsigter til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster.

Online-mulighed
Selv om det i 2021 ikke bliver muligt at mødes i messecentret, arbejdes der på en online-mulighed, hvor man fortsat kan hente inspiration og søge gode tilbud. På den måde vil feriemessen lade feriedrømmene spire online, mens man ser frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende igen kan mødes i MCH Messecenter Herning i 2022 til feriemessen, som finder sted mellem 25. og 27. februar.