Foto: Martin Ballund

Trio terroriserede Herning: Begik to voldelige overfald samme aften

Herning To 15-årige mænd fra Herning og Ikast og deres 16-årige kammerat fra Herning overfaldt lørdag fra kokken 21 til 23 to forskellige personer uafhængigt af hinanden.

Først overfaldt de en 18-årig mand fra Veflinge i Brændgårdvej. De gav ham knytnæveslag, sparkede ham og spyttede på ham.

Derefter var der tale om en 14-årig dreng, som var på vej til McDonald’s i Herning. Her stoppede han sammen med tre 14-årige venner for at tale med en gruppe jævnaldrende piger.

De to 15-årige mænd fra Herning og Ikast og deres 16-årige kammerat kom dog til og truede de fire yngre mænd med knive og knippel, hvis de ikke forsvandt fra pigegruppen.

Det var den ene af de yngre mænd ikke hurtig nok til. Han blev lagt ned og slået og sparket, hvorefter han fik taget sin jakke og sine sko og fik trykket hovedet i asfalten og beordret ikke at sladre til politiet.

Begge de forurettede fik fat i politiet og har givet samme signalement på deres overfaldsmænd. Den ene af de tre overfaldsmænd har ifølge lokalpolitiet i Herning en tidligere voldsdom.

Politiet er i øjeblikket i gang med at finde frem til de tre mænd.