Normalt er der masser af gang i den, når der er landsskue, men det fik corona sat en stopper for i år. Foto. PR-Foto

Et stille Landsskue-år uden Landsskue

Landsskuet er klar igen til næste sommer, lød det på generalforsamlingen

LANDSSKUE - Efter et fantastisk landsskue sidste år har 2020 på grund af aflysningen af årets dyrskuer været et stille og mærkeligt år uden den store aktivitet.

Sådan indledte Kristian Gade, Landsskuets formand, sin beretning på dyrskuets generalforsamling i Herning.

I beretningen fastslog formanden, at Landsskuet langt hen på foråret havde håbet at kunne gennemføre landbrugets store sommerfest i Herning, men måtte aflyse, da corona-restriktionerne forbød større forsamlinger i sommerens løb.

- Mange af de planer og investeringer, som vi nåede at forberede til i år, ligger derfor klar til næste sommer, hvor vi håber og forventer at kunne lave et brag af et landsskue. Lige nu holder vi vejret, men når vi i løbet af januar og februar kender udsigterne for næste år, går vi for alvor i gang med at planlægge frem mod 1.-3. juli, sagde Kristian Gade.

Har begrænset underskuddet
Han roste Landsskuets sekretariat for at have været både flittige og sparsommelige i årets løb. Med bidrag fra statens corona-hjælpepakker lykkedes det således at holde underskuddet på årets resultat nede på 85.000 kroner.

Kristian Gade og Jens Peter Støjberg blev genvalgt som henholdsvis formand og næstformand, mens Søren Grunnet og Helle Dalsgaard blev genvalgt som medlemmer af Landsskuets forretningsudvalg.