Bertil Smith, Ella Testa Kusk og Martin Buch medvirker i »Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal«. Foto fra filmen

Barnestjerner i biffen

Herning Lørdag eftermiddag kan man møde stjernerne fra årets nye julefilm »Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal«, Ella Testa Kusk og Bertil Smith, i den lokale biograf. Filmens forgænger, »Julemandens Datter«, blev med næsten 200.000 solgte billetter en stor succes i Danmark og Norge, og indtil videre er den også solgt til Tyskland, Frankrig, Italien, Polen, Taiwan og Estland. Den har også været udtaget til flere store internationale filmfestivaler og vandt i 2019 børnejuryens pris for bedste film ved filmfestivalen Nordische Filmtage i Lübeck. Ud over de to nævnte barnestjerner byder rollelisten på blandt andre Martin Buch, Mia Lyhne, Henning Jensen, Ulf Pilgaard og Søren Hauch-Fausbøll.