Vennerne Danni Fløe Sivebæk Kristensen, Kim Larsen og Stefan Schiermer åbnede onsdag den nye sportsbar i Herning, Bart Dart Bar. Foto: Tom Laursen

Dart-bar er endelig åbnet: Det har været sindssygt hårdt

Martin Hove Thomsen 

Ny sportsbar i Østergade i Herning åbnede onsdag

En befrielse. En forløsning. Og en lettelse.

Sådan lyder ordene fra vennerne Danni Fløe Sivebæk Kristensen, Kim Larsen og Stefan Schiermer, som står bag den nye sportsbar i Herning, Bart Dart Bar, der åbnede onsdag. Stefan Schiermer forklarer, at det har været en kamp på fire måneder at få baren gjort klar til åbningen.

- Det har været sindssygt hårdt, lyder det fra Danni Fløe Sivebæk Kristensen.

Bar-ejerne kan desuden berette om et pænt antal besøgende på den første dag. Planen er, at baren, hvor man både kan se fodbold, spille dart og slukke tørsten, skal være for alle, der har lyst til at komme og hygge sig. På grund af corona-situationen bliver det dog ikke til den store åbningsfest.

- Vi er nødt til at gå lidt på listefødder, men det skal vi nok klare, siger Danni Fløe Sivebæk Kristensen.