Julemanden glæder sig til at hilse på de mange handlende i Herning gågade, hvor han fra 1. december vil hygge rundt i bybilledet. Foto: Henrik Ole Jensen

Julemanden kommer til city

Selveste julemanden lander snart i Herning City, hvor han vil skabe juleglæde for store og små i hele december

HERNING Hvert år ved juletid får Herning City fint julebesøg af den vaskeægte julemand, som traditionen tro har pakket sækken med søde sager, inden han med kane og rensdyr drager fra Grønland til Herning midtby.

- Vi har endnu en gang fået fat i den rigtige julemand, som er klar til at skabe julestemning i Herning, fortæller citychef Allan Kristensen.

Sidste år landede julemanden som noget ganske nyt foran MCH Herning Kongrescenter, hvor byens børn vækkede ham.

Corona-anderledes
- Julemanden var simpelthen så glad for den modtagelse, han fik sidste år, at han har valgt, at han igen vil lande foran kongrescentret, fortæller Allan Kristensen.

Denne jul er dog lidt anderledes, da byens børn desværre ikke kan give deres besyv med til at vække den snorkende julemand grundet corona-restriktionerne.

- Jeg vil selvfølgelig sørge for at tage godt imod julemanden, forsikrer Allan Kristensen.

Alle børn og barnlige sjæle får dog mulighed for at hilse på julemanden på Herning Citys Facebook-side, hvor han udsender en julehilsen i forbindelse med, at han lander i byen på mandag, 30. november.

Og fra tirsdag 1. december kan alle så hilse på julemanden i gågaden i Herning, hvor han vil være hele måneden.