Mads Steffensen og Monopolet gæster Kongrescentret. Foto: Pr-foto

Mads & Monopolet i Herning

HERNING I over 15 år har Mads Steffensen sammen med Monopolet løst danskernes dilemmaer. 21. november kan man opleve radiosuccesen live, når Mads & Monopolet går på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Det fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse.

Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet uden tvivl det mest populære radioprogram i Danmark.

Det er alt fra hverdagens små dilemmaer til danskernes store livskriser, der bliver behandlet i æteren, og uanset om der er tale om engangsknald eller bleskift, så får lytterne altid monopolets uforbeholdne mening. Flere af monopoldeltagerne er efterhånden legendariske i dette regi, ligesom navnet Preben er blevet udødeliggjort i monopolsammenhæng.

Showet i Herning kommer ligesom radioprogrammet til at handle om danskerne og de dilemmaer, de havner i. Og dem er der - heldigvis - masser af.

Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum kan sende ind specielt til aftenens show i Herning. Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de heller ikke har aktier i dem.