Ved at bruge stof kan gaveindpakningen få nyt formål som viskestykke, lomme-tørklæde, madpakkepose, taske eller andet. Foto: Pr-foto

Klimavenlige gaver

Herning Den travle juletid kommer os hastigt i møde, hvor julegaver skal købes og pakkes ind. Tekstilmuseet tilbyder tirsdag 17. november en workshop, hvor du kan lave dit eget, personlige design til gaveindpakning.

Når vi giver en gave, må den godt være smukt pakket ind, og det skal afspejle det, som modtager har i vente inde i gaven. Desværre bliver papir og bånd ofte smidt væk, efter gaven er åbnet - med god grund, da det nemt bliver revet i stykker eller krøllet. Gaven er jo egentlig også det vigtigste, men hvad nu hvis du både kunne give en fantastisk gave og pakke den ind i noget, der var smukt og genanvendeligt?

Det kan du ved indpakning med stof. Ved at bruge stof kan det, efter gaven er åbnet, få nyt formål som viskestykke, lommetørklæde, madpakkepose, taske eller andet.

Workshoppen holdes af Lea Dyrholm Torp