Oplev Artigeardit live på Fermaten. PR-foto

Dansk raps selverklærede Elvis gæster Herning

Artigeardit - dansk raps selverklærede Elvis - er mere end nogensinde klar til at spille for fans i hele landet.

- Efter en lang ventetid skete det endelig. Vi har fået lov til at gennemføre touren! Selvom det bliver siddende, skal det slet ikke sætte en stopper for hyggen. Jeg glæder mig stadig lige så meget som før, og det håber jeg også i gør. Tak for jeres tålmodighed og tak for den ekstreme støtte I har givet mig gennem de seneste år. Er evigt taknemmelig og det burde jeg sige noget oftere. Der er intet bedre end at kunne komme ud og give jer den kærlighed gengældt. Hvis der er nogen der fortjener den, så er det fandeme jer, der er med til at skubbe det her længere end nogensinde forventet. Vi ses snart!«, lyder det fra Artigeardit, som gæster Fermaten og Herning lørdag 14. november.

I begyndelsen af 2020 udgav den produktive stjerne i dansk hiphop sit andet album »Idiot«. Siden da har han fuldt op med en række successingler - »Den Værste« og popballaden »I Nat« med Medina.

Med på touren tager Artigeardit den nye sanger og producer URO med som support.