Jonas H. Petersen fra Hymns from Nineveh optræder på Fermaten 12. november. PR-foto

Solo på Fermaten

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til både Aulum og Herning som led i en stor solotourné landet over.

Torsdag 12. november giver han koncert på Fermaten i Herning.

Jonas H. Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine vedkommende, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl, som er Hymns from Ninevehs femte album, men det første på dansk.

Sangskriveren har opnået bred anerkendelse hos anmelderne og vundet et stort publikum, ikke blot med fængende radiohits som A Kid on the Beach og Stråle - Tåre - Dråbe, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Oplev et sjælfuldt møde med en begavet lyriker og et nærværende menneske.

Om koncertturnéen siger Jonas H. Petersen:

- Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen - givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet og fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, og det bliver temaet for de sange, jeg spiller - håb og fællesskab.