Blues Explosion kan opleves onsdag på Fermaten. Foto: Pr-foto

Den blå time på Fermaten

På onsdag, 4. november, kan man opleve et musikalsk overflødighedshorn på Fermaten, når Midtfolk har Blues Explosion på plakaten.

Det er toppen af dansk, engelsk og finsk blues, der er samlet på en og samme aften. Blues Explosion kommer hele vejen rundt i blues-verdenen ved at kombinere de forskellige artisters styrker - og samle alle på scenen til et fyrværkeri af en lang blå finale.

Blues Explosion er Big Creek Slim på vokal og guitar, Peter Nande på mundharpe, Mikko Peltola på trommer, Niels Nello Mogensen på bas og Christian Bundgård på piano og vokal - som erstatning for Troels Jensen, som døde i juli efter kort tids sygdom.

Den engelske sangerinde Samantha Smith skulle også have været med, men må på grund af corona-situationen melde afbud.