Carpark North gæster kongrescentret på fredag. Foto: Martin Ballund

Carpark North trænger til at spille for os

Den aktuelle efterårstour bringer bandet til Herning på fredag

OPLEV Carpark Norths kraftfulde optræden i MCH Herning Kongrescenter.

Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser, og det bliver også tilfældet, når bandet giver koncert for et siddende publikum i Teatersalen i kongrescentret fredag 13. november.

Carpark North har siden 2003, hvor megahittet »Transparent and Glasslike« gik sin sejrsgang over det ganske land, begejstret publikum med både mørke, skønhed, vild energi og store hits. De var det første danske band, der fik succes med musikgenren »elektrorock«, og deres musikalske univers med den helt unikke lyd består af såvel eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs som akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst og originalt lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene.

Forsanger og guitarist Lau Højen, Søren Balsner (vokal, bas, synths) og Morten Thorhauge (trommer) dannede Carpark North i Beder syd for Aarhus for over 20 år siden.

Siden da har de vundet utallige priser, været »Ugens Uundgåelige« på P3 gentagne gange og lagt landets festivaler og koncertsale ned.

Selv skriver de på Facebook om den aktuelle efterårstour under særlige omstændigheder:

»Vi trænger nemlig SÅÅÅ meget til at spille for jer allesammen. Vi har mere end nogensinde brug for at lade musikken tale. Ses vi derude?«.