Østkyst Hustlers er på turné rundt i landet og indtager Fermaten 5. november. PR-foto

Østkyst Hustlers fejrer sølvbryllup

I 2020 er hiphop-legenderne Østkyst Hustlers på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum »Titusind Timer«, det er også præcis 25 år siden, de blev dannet.

Det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renommé som et af de mest energiske optrædener på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Der er dømt evigt aktuelle tekster, nye numre og nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som »Han får for lidt«, »Håbløs« eller »Verdens længste Rap«.

Med på touren, som fører bandet til Fermaten torsdag 5. november, har hustlerne et solidt funkband.