Esben Aarup var med til at starte Frekvens sidste år - publikum strømmede til fra begyndelsen. Foto: Henrik Øster-Jørgensen

Frekvens fortsætter

HERNING Frekvens startede stille og roligt sidste år på Scene 7, hvor upcoming-bands kunne komme og spille en fredag aften.

Det blev dog hurtigt et tilløbsstykke, og i år er det blevet til en decideret Frekvens Tour, hvor de unge musikere tager rundt og indtager spillestederne i hele ni jyske byer. Trods corona måtte syv ud af ni koncerter på årets Frekvens Tour melde udsolgt.

Frekvens formår at give unge bands en fortjent plads på scenen, og samtidig gør Frekvens det muligt at udvide de unges horisont ved at præsentere dem for ny musik. Konceptet er således udviklet af unge til unge.

På grund af den store succes fortsætter Frekvens Tour ikke overraskende næste år.

For at fejre, at der kommer en ny omgang Frekvens, har folkene bag lavet en fire minutter lang video, der fortæller lidt om, hvad musikerne synes om projektet. Den præsenteres på fredag og kan blandt andet findes på Fermatens forskellige sociale medier.